Gulen folkebibliotek

Norsk mat med airfryer
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Norsk mat med airfryer
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.7 V
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2023
Noter
  • Å lage mat med airfryer er lettvint, sunt og raskt, og ikke minst godt, og stadig flere nordmenn har gått til innkjøp av dette populære kjøkkenredskapet. Denne boka fra matinfluenser Simen Vatne inneholder airfryer-oppskrifter på fristende norsk mat, laget med norske råvarer og ut fra norske matvaner. Her er alt fra tradisjonsmat til hverdagsmat. Norsk mat med airfryer er delt inn etter kjøttretter, sjømat, fugl, grønnsaker, gjærbakst, kaker og søtsaker. Og alle oppskriftene er spesielt tilpasset for airfryer. Tips, råd og vink om hvordan du håndterer airfryeren, er også med. Oppskrifter på saftig brød, sunne rundstykker, perfekt sjokoladefondant, himmelsk eplekake og sprø eplechips kommer side om side med seibiff med løk, fjellørret, sprø andelår, saltbakt sellerirot, gratinerte kamskjell, kjøttkaker, ribbe, pinnekjøtt, langtidsstekt roastbiff, kålruletter og elgkarbonader. Velbekomme!
ISBN
  • 978-82-489-3252-9
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001786nam  22002651  4500
*00153774
*008230201s2023    no     ar         00nob 9
*015  $a150458346$bBokbasen AS
*019  $bl
*020  $a978-82-489-3252-9$binnbundet
*025  $a9788248932529
*040  $aBokbasen AS
*0820 $a641.77$zh$223/nor/20230216
*0821 $a641.7$zb$223/nor/20230216
*090  $c641.7$dV
*10010$aVatne, Simen K.$d1998-$jNO$0(NO-TrBIB)1630366669562$8m
*24510$aNorsk mat med airfryer$cSimen Vatne ; alle foto: Stian Broch
*260  $aOslo$bKagge forlag$c2023
*300  $a176 sider$billustrasjoner$c27 cm
*520  $aÅ lage mat med airfryer er lettvint, sunt og raskt, og ikke minst godt, og stadig flere nordmenn har gått til innkjøp av dette populære kjøkkenredskapet. Denne boka fra matinfluenser Simen Vatne inneholder airfryer-oppskrifter på fristende norsk mat, laget med norske råvarer og ut fra norske matvaner.  Her er alt fra tradisjonsmat til hverdagsmat. Norsk mat med airfryer er delt inn etter kjøttretter, sjømat, fugl, grønnsaker, gjærbakst, kaker og søtsaker. Og alle oppskriftene er spesielt tilpasset for airfryer. Tips, råd og vink om hvordan du håndterer airfryeren, er også med.  Oppskrifter på saftig brød, sunne rundstykker, perfekt sjokoladefondant, himmelsk eplekake og sprø eplechips kommer side om side med seibiff med løk, fjellørret, sprø andelår, saltbakt sellerirot, gratinerte kamskjell, kjøttkaker, ribbe, pinnekjøtt, langtidsstekt roastbiff, kålruletter og elgkarbonader.  Velbekomme!
*650 0$aLuftfrityrkoking$2Bokbasen AS$9nob
*650 0$aLuftfrityrkoking$2Bokbasen AS$9nno
*655 0$aKokebøker$2Bokbasen AS$9nob
*655 0$aKokebøker$2Bokbasen AS$9nno
*70010$aBroch, Stian$d1981-$efotogr.$jNO$0(NO-TrBIB)12060764$8m
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex2Tilgjengelig Gulen folkebibliotekfag vaksen mat 641.7 V