Gulen folkebibliotek

Den vanskelige maten: hvordan det vi spiser ble et problem og hva vi kan gjøre med det
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Den vanskelige maten: hvordan det vi spiser ble et problem og hva vi kan gjøre med det
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 613.2 D
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2022
Noter
  • I dagens samfunn skaper maten bekymring for stadig flere. Noen er redde for å bli tykke, andre for å få i seg skadelige ingredienser. Noen frykter miljøkonsekvensene av det vi spiser, andre strever med prisen på maten. Hvorfor ble det så vanskelig? Forfatter og matentusiast Andreas Liebe Delsett tar oss med inn på kjøkkenet og ut i verden for å finne svar. Med historier om dilemmaer i kjøledisken, klasseforskjeller i USA og et framtidsrettet spisested i 1800-tallets Christiania, synliggjør han utfordringene ved måten vi spiser på i dag. Hvordan kan vi gjenfinne matgleden og få på plass en matpolitikk som gagner både mennesker og miljø?
ISBN
  • 978-82-8342-132-3
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001568nam  22002771  4500
*00153604
*008220407s2022    no     ar         00nob 9
*015  $a150436267$bBokbasen AS
*019  $bl
*020  $a978-82-8342-132-3$binnbundet
*025  $a9788283421323
*040  $aBokbasen AS
*0820 $a613.2$zh$223/nor/20230328
*090  $c613.2$dD
*10010$aDelsett, Andreas Liebe$d1984-$jNO$0(NO-TrBIB)1453362517881$8m
*24514$aDen vanskelige maten$bhvordan det vi spiser ble et problem og hva vi kan gjøre med det$cAndreas Liebe Delsett
*260  $aOslo$bManifest$c2022
*300  $a151 sider$c22 cm
*520  $aI dagens samfunn skaper maten bekymring for stadig flere. Noen er redde for å bli tykke, andre for å få i seg skadelige ingredienser. Noen frykter miljøkonsekvensene av det vi spiser, andre strever med prisen på maten.  Hvorfor ble det så vanskelig?  Forfatter og matentusiast Andreas Liebe Delsett tar oss med inn på kjøkkenet og ut i verden for å finne svar. Med historier om dilemmaer i kjøledisken, klasseforskjeller i USA og et framtidsrettet spisested i 1800-tallets Christiania, synliggjør han utfordringene ved måten vi spiser på i dag.  Hvordan kan vi gjenfinne matgleden og få på plass en matpolitikk som gagner både mennesker og miljø?
*532  $aKulturfond
*650 0$aErnæring$2Bokbasen AS$9nob
*650 0$aErnæring$2Bokbasen AS$9nno
*650 0$aKulturhistorie$2Bokbasen AS$9nob
*650 0$aKulturhistorie$2Bokbasen AS$9nno
*650 0$aMat og drikke$2Bokbasen AS$9nob
*650 0$aMat og drikke$2Bokbasen AS$9nno
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Byrknes filialfag vaksen 613.2 D